Resepi Guna Air Fryer

Resepi Guna Air Fryer

  • Post author:
  • Post category:Info
  • Post comments:0 Comments

Biasanya ramai yang menggunakan air fryer untuk memanggang ayam dan membakar ikan. Buka bakul air fryer pusingkan kuih bom supaya semua bahagian garing.

Resepi Ikan Bakar Sambal Guna Air Fryer Je Dari Dapur Kak Tie Ikan Bakar Makanan Ikan Resep Ikan

Tak kisahlah nak buat masakan jenis kuih muih kek pastry atau sebagainya dipendekkan cerita dari cekodok karipap hingga ke kek semuanya boleh di buat menggunakan air fryer.

Resepi guna air fryer. Resepi encik adalah resepi pertama yg singgah kt air fryer sy. 10 resepi kek pastry sedap dan mudah guna air fryer sejak dua menjak ni ramai yang makin hangat bercerita tentang air fryer kan. Tak kurg jugk laponye memanjang.

Cuma nak kena tahu setting yang betul pada tetapan suhu dan masa agar makanan dimasak sempurna. Td air fryer baru sampai. 523 resep air fryer ala rumahan yang mudah dan enak dari komunitas memasak terbesar dunia.

Biasanya resepi kuih kek atau pastry yang guna oven ambik masa lama berbanding masak guna air fryer. Lihat juga resep french fries air fryer enak lainnya. 5 resepi kuih traditional guna air fryer senang dan mudah resepi kuih akok versi kelantan resepi kuih seri muka resepi kuih kalakatar resepi kuih banjar resepi kuih bingka kemboja.

Sedar tak sedar sehingga hari ini kakmie dan kumpul lebih 100 resepi air fryer dengan pelbagai tips dan teknik yang kakmie jumpa. Sikit sikit kakmie cuba kenal dengan ragam air fryer kakmie boleh kata hampir setiap hari kakmie akan masak guna air fryer di rumah. Tq for the idea.

Panaskan air fryer selama 2 minit. Contohnya jika kita masak kek dengan oven makan masak 30 40 minit tapi bila menggunakan air fryer hanya 15 20 minit saja. Umi ada ceritakan di entry air fryer dari goshop sangat membantu.

Lagipun tak susah mana pun sebenarnya nak masak menu yang lazat lazat menggunakan air fryer kalau tak percaya jom lihat resepi masakan yang dikongsikan di bawah untuk kamu jadikan panduan memasak. Untuk kuih seperti cucur pisang cempedak dan sebagainya perlukan sedikit minyak untuk buatkan ia garing dan sedap. Air fryer haier umi babah belikan masa ternampak iklan di go shop.

Paling popular ialah menggoreng kentang french fries tak pun sosej dan daging burger air fryer boleh je digunakan untuk menghasilkan pelbagai resepi menarik malah boleh digunakan untuk menghasilkan kek dan biskut. Masak selama 7 minit. Koleksi resepi air fryer yang mudah dibuat gadget yang paling mak mak suka dan antara yang perlu ada di rumah.

Maklum lah skrg rmo. Nah dari biar air fryer itu terperuk di penjuru dapur baik kamu guna sekarang untuk elak dari rosak dikemudian hari. Tu pun bila ternampak ada rakan yang tunjukkan pelbagai menu resepi air fryer yang mudah disediakan untuk anak anak.

Kemudian masukkan kuih bom ke dalam air fryer pada suhu 165 c. Mana taknya masak guna air fryer ni memang mudah betul.

Jom Cuba Resepi Mudah Honey Butter Biscuit Ala Texas Chicken Ini Guna Air Fryer Je Air Fryer Recipes Food Recipes

Pin Di Asian Persuasion

Cara Cara Masak Ayam Panggang Tanpa Minyak Guna Air Fryer Rasa Air Fryer Recipes Air Fryer Recipes

Ketahui 6 Tips Seronok Masak Guna Air Fryer Pada Bulan Ramadan Resepi Air Fryer Food Air Fryer Chicken

Leave a Reply